evet arkadasalar cengiz kurtoğkunu ilk kez nerede dinlemeye basladınız bakalım
ilk ben söyliyeyim okulun karsısında kafe vardı yani arhavide orda devamlı cengiz calardı ilk orda dinledim ve bagımlılık yapti iyiki yapmıs yani
cengizbabyı ilk arabanın içinde dinledim ve o dinledigim ilk müzikte SANA HASRET GİDECEĞİM idi ve bu parçada benim hit parçam olmuştur daima...evt. güzel bir konu açmışın paylaşımın için sagol
bende cengiz babayi sene 1996 da işyerinde bir pazar mesaisinde dinledim o zaman yaş 18 di seviyorum kaseti yeni çikmişti ve tabi bende her cengizci gibi seviyordum birisini ve haykırıyordum ona bu şarkiyla sevgimi heyyyyy ne günlerdi be ..radyoda dinlemiştim ve o günden sonra hep beraberiz babayla ve hepte beraber olacağız
eyvallah yakısır bence beraber olmaya devam
ilk defa dayımın yanında dınlemıstım dayım o zamanlar asıktı ful cengız dınlerdı
SLM ARKADAŞLAR BABAYI İLK KEZ 7 YAŞİNDA EVDE ABİMLE DİNLEMİŞTİM O ZAMANLARDA AŞIKTIM BİDE 11 YIL GEÇTİ HALA BU SESE AGLIYORUM ONUNLA BÜYÜDÜM ONLA AGLADIM ONUNLA ANLADIM HERŞEYİ VE ONUNLADA ÖLÜRÜM HATTA 5 ARKADAŞIMI CENGİZCİ YAPTIM GALASARAYLIYIM CİMBOMLU EFENDİ OLUR DİYE DÜŞÜNÜYOUM GÖNUL İSTERDİ BABADA CİMBOMLU OLSAYDI FARKIMIZ TARZIMIZ CENGİZ BABA BAŞ TACIMIZ
BABAYİ BENDE BABAM BAĞIMLILIK YAPDI İLK DİNLEDİM DE ARABADA DİNLEDİM

SARKISI ESİRİN OLDUM YIL 2001 7YILDAN BERİ DİNLERİM HİT SARKIM SEVİYORUM VE KIRMIZI YANAKLARIM DIR

c.kurtoğluyu bende ortaokul yıllarımda dinledim ve tamamen hastası oldum ve öleyimde
allahtan tek isteğim onu görmek başka bişey değil
gerçekten çok seviyorum
adamın radyoda bile 5 tane şarkısını üst üste yayınladım allahtan ceza falan almadık
.paylaşım için sağol kardeşim sende
radyoda tesadüfen dinlemiştim ilk defa ondan snra hep dinlemeye basladım cengiz babayı
ilk dnledigin sarkısı senin eserin sarkısıydı...
artık bende bagımlılık yaptı cebgiz babanın sarkıları onun sarkılarını dinlemekten kendimi alamıyorum.
ilk lisede dinlemeye başladığım ve ilk dinlediğim şarkısı "liselim"di...
10 senedirde bıkmadan usanmadan dinliyorum,allah başımızdan eksik etmesin CENGİZ BABAMIZI:=)