Cengiz Kurtoğlu Fan Sitesi

Tam Görünüm: Yeni transferlerle FENERBAHÇE
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Arkadaşlar Bu Konuda Fenerbahçe'nin Bu Yıl Ki Yaptığı Transferleri Ve Takıma Kimin Daha Yararlı Olup Olamıyacağını Tartışacağız.

[Resim: 1111354092_extras_fotos_del_dia_0.jpg]
ROBERTO CARLOS:
Bence Carlos'un bu sene fenerde neler yapacağı süpheli.Eğer neden diyecek olursanız.Carlos 35 yaşında bir adam eğer "ben gelmişim 35 yaşına bundan sonra daha ne kendimi yorucağım parama bakarım ben " derse hırslı bir futbol oynamassa bu fenerbahçenin sonu olur.Ama eğer " ben futbolu bırakmadan bu yaşımda bile fenerbahçe'yi götürürüm " derse fenerbahçe Türkiye'yi bırakın avrupada bile üst sıralara yer alabilir.

[Resim: 20415.jpg]
COLİN KAZIM:
Colin Kazım'ın daha kimse neyin nesi kimin fesi olduğunu bilmiyor.Şahsen bende bilmiyorum.Ama hayat hikayesine bakılırsa değerli bir futbolcu olduğu anlaşılır.Kısaca anlatayım.Colin Kazım İngiltere'nin düşük dereceli bir takımında top koşturur.Bu takımıda sürekli izleyen bir taraftarı vardır.Bu taraftar Colin Kazım'ı çok beğenir.Bir gün bu taraftara şans topu gibi bir yerden para çıkar ve taraftar zengin olur ve colin kazım bu parayla S.United a transfer etmeye karar verir.Burda antremanlara çıkar ve çok beğenilir ve takıma alınır.transfer parasınıda o zengin taraftar karşılamıştır.Ordanda Fenerbahçe'ye gelir.İşte bu gerisini görüceğiz bakalım lig başlasın.

Fenerbahçeye gelen diğer Türkiye liginde top koşturmuş futbolcuları az çok tanıyoruz neler yapabileceklerini tahmin edebiliyoruz bu konular hakkında siz ne düşünüyorsunuz.

BENCE FENERBAHÇE BU SENEDE ŞAMPİYON OLUR.[/color]
İNŞALLAH OLUR AMA BEN YINE UMITLI DEĞİLİM LIGIN EN GOZDE TAKIMI FENER BAHCE BI OKADAR TRANSFERLER FALAN YA NEDIR NEDENDIR ANLAMAK COK ZOR YENECEGIMIZ YENILECEGIMIZ HIC BELLI OLMUYO :D
vıllarealden bı trensfer var onlıbero
Yeni Transferleride ele alırsanız Sevinirim :D
hehehehehe olur olurr inş genç fenerbahçeliler wohow
selam arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım bende hasta fenerliyim fener bu aralar düzelir gibi oldu ama eski fener gibi değil
Referans Adresler