Cengiz Kurtoğlu Fan Sitesi

Tam Görünüm: Yaşayan Efsane FM
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3 4
Radyoya girmek için aşağıdaki linklerden birine tıklayın.

[Resim: icon_arrow.gif] Ziyaretciler linkleri goremez. Lutfen buraya tiklayarak uye olunuz.

[Resim: icon_arrow.gif] Ziyaretciler linkleri goremez. Lutfen buraya tiklayarak uye olunuz.

Dj'ler online olduğunda sohbet panelinden sizlere duyrulacaktır.
saolun sonunda açıldı radyomuz... emeklerinize saygılarSmile
YHA BN RADYO SİTESİNE GİRİYORUMDA SARKI ACAMIORUM BNA Bİ YARDIMCI OLURMUSUNUS CVP BEKLYORUM
efsane Yazılan:YHA BN RADYO SİTESİNE GİRİYORUMDA SARKI ACAMIORUM BNA Bİ YARDIMCI OLURMUSUNUS CVP BEKLYORUM

Radyo belirli zamanlarda açık oluyor kardeşim. DJ'ler online olduğu zaman ana sayfadaki sohbet panelinden sizlere duyuru yapılacaktır. Bu arada sohbet panelindeki tarihe ve zamana dikkat edin.

"The stream is currently not available. Please try again later." Eğer bu uyarı çıkıyorsa radyo o anda aktif değildir.
nasıl radyo dinleye bilirim ben bir cengiz baba hastasıyım nasıl dinnerim onun tüm şarkılarını cevap bekliyorum
ben radyo sayfasını açamıyorum bana yardımcı olursanız sevinirim
cengizci gizemli kız::Radyomuza giris yapabilmen için aktive x yüklemen gerekir birde açılır pencereye izin vermen gerekir bunları yaptıktan sonra radyomuza giris yapabilirsin.radyomuz açık oldugu esnada sohbet panelinden duyur yapılacaktır.belkide kapalı oldugu zamana denk geliyor olabilirsin ama sanmam günün 10 saati açık demiş oldugum bilgileri yapman gerekir.
parlament_esk Yazılan:cengizci gizemli kız::Radyomuza giris yapabilmen için aktive x yüklemen gerekir birde açılır pencereye izin vermen gerekir bunları yaptıktan sonra radyomuza giris yapabilirsin.radyomuz açık oldugu esnada sohbet panelinden duyur yapılacaktır.belkide kapalı oldugu zamana denk geliyor olabilirsin ama sanmam günün 10 saati açık demiş oldugum bilgileri yapman gerekir.

bilgilendirdigin için tesekkürler
Ben radyoyu dinleyemiyorum bilgi verirseniz sevinirim
cok saol kardesim en sonunda radyomuz acıldı
Sayfalar: 1 2 3 4
Referans Adresler