BEN KÜÇÜKTÜM DAHADA KÜÇÜK..:D..DAHA DÜNYANIN NE OLDUĞUNU VE NEREDE OLDUĞUMU BİLE BİLMESKEN BİR SES BANA DOĞRU GELİYORDU,GERÇİ SÖZLERİ DUYUYOR,AŞKA GELİYOR AMA KELİMELERDEN BİR ŞEY ÇIKARTAMIYORDUM.ANLAMAYIŞIMIN SEBEBİ DAHA HECELEYE'MEMEMDİ.YANİ BENDEYDİ.!ÖLÜMSÜZ AŞK DENİLEN BU OLSA GEREK..KALKTIĞIMDA BU ŞARKI,YATARKEN BU ŞARKI.AMA HİÇ BIKMIYOR,DİNLEMEKTEN USANMIYORDUM.O SÖZLERİ,O MAKAMI,O TATLI SESİ DUYMADAN YEMEK YEMİYORDUM.BEN 1984 30 AĞUSTOS DOĞUMLUYUM.VE O TARİHTEN BU YANA HEP AYNI SÖZLERİ,HEP AYNI MAKAMI,HEP AYNI TATLI SESİ DİNLEMEKTEN BIKMADIM,USANMADIM.VE BAKIN YİNE SÖYLÜYORUM..DUVARDAKİ RESMİNLE AVUNUR GÖNLÜM,DAHA DÜN YANIMDAYDIN ŞİMDİ NEREDESİN,NE ÇABUK UNUTULDU NEREDE O SÖZÜN,BELLİKİ DÖNÜLMEYEN UZAK YERDESİN.....
SİZE SORSAM,NASIL VE NEREDE CENGİZ BABA AŞIĞI OLDUNUZ DİYE CEVABINIZ NE OLURDU ACABA...
BNM CENGİZ BABA HAYRANLIĞIM UTANMASAM AĞLARIM SARKISIYLA BASLADI :(((
ben kücükken babam kaset getirirdi hep arabesk o zamn tanısmıs oldum sonra da fanatigi oldum
BEN DE ESKİ ERKEK ARKADASIM SAYESİNDE BASLAMIŞTIM VE BİRDAHADA BIRAKAMADIM CENGİZ BABA HAYRANIYIM
SEVSEN DE SEVMESENDE BENDE BİTMEZ BU SEVDA DİLİM AYRILIK DESEDE GÖNLÜM DEMEZ ELVEDAAAAAAAAAAA..........
erkek arkadaşım sayesinde başladım onunla her buluştugumuzda cengiz kurtoglunun şarkılarını dinliyorduk...ondan ayrıldım ama yine dinlemeye devam ediyorum artık bagımlılık oldu...
eline yabancı eller degmesin
gözüne yabancı gözler gülmesin
istemem bu aşka gölge düşmesin
kendine iyi bak yalvarıyorum
seni sana emanet ediyorum...........
orta okul yıllarımdı....
gece olunca şarkısı ilk kulağıma çalınan ve o anki duygularımı en iyi anlatan
devamı geldi sonra beni tanımlayan benianlatan beni karşılyan şarkıların sahibi oldu
YAŞAYAN EFSANE!!
Ben ilk unutulmayanlar 2 kasedindeki yarimi ellere gelin etmişler diyerek başladım . şarkıyı ilk duyduğumda resmen dondum böyle bir ses dünyada yok birde o güzel müzikler ve sözlerle birleşince gelde cengiz babacı olma...
Cengiz baba dinlemeye basladığımda yıllarım albumu daha yeni çıkmış en büyük aßim bu albumu çıkar çıkmaz almıstı yani küçüktüm kelimesi hafif kalıyor daha sonradan hayatımın her karesinde bir C.K. imzası olduğu için Hayatımın Vazgeçilmezi oldu....
slm arkadaslar ben de cengiz baba yasayan efsane tutkunlugu SENSİZ KALMAK ZOR OLSADA SANA VEDA EDECEGIM KORKUYORUM EN SONUNDA SANA HASRET GİDECEGİM ADIM ADIM IZLERINLE ASKA KUSKUN SOZLERINLE ACIK KALAN GÖZLERİNLE SANA HASRET GİDECEGİM ADIM ADIM İZLERİNLE ASKA KUSKUN SOZLERIMLE ACIK KALAN SÖZLERİMLE SANA HASRET GİDECEGİM SARKISINI DUYUNCA İLK CIKTIGI ZAMANLARDA TÜYLERİM DİKEN GİBİ OLMUSTU VE OZAMAN ANLAMAMISTIM CENGİZ BABA YI VE OZAMANDA BU YANADA CENGİZ BABAYI DINLENEKTEN VAZGECMEDIM SEVGİLERLER CENGİZCİ_KAYSERİLİ_ALİ