SLM CENGIZ BABA ONCELIKLE SENIN BUYUK HAYRANINIM BANA ARKADASLAR ARASINDA CENGIZCI OKTAY DERLER SENI DINLERKEN BUYUK KEYF ALIYORUM ININKI SANA OLAN HAYRANLIGIM BAMBASKASARKILARIN TAMAMEN BENI ANLATIYOR MISAL YIKAN SENDIN VEYA OLMAZKI YADA YOL ARKADASIM GIBI DAHA BIRCOK SARKILARIN VAR BUNUN GIBI SUPER FARKIMIZ TARZIMIZ CENGIZ BABA BAS TACIMIZ
CENGİZCİ OKTAYÖNCELİKLE ARAMIZA HOŞ GELDİN..CENGİZCİ OLMAK BİR AYRICALIKTIR.UMARIM ÖMRÜNCE BU ŞEKİLDE;CENGİZ BABA'YA SEVGİN,,SİTEYE OLAN ZİYARETİN'DE BİTMEZ....
Beyler Öncelikle Böyle bir site açtığınız için çok tşkrler Ötede açılmış bi cengiz baba form sitesi daha var ama sizler gibi değil yanlış anlamayın ama ukala davranışları var.BU SİTE eminim ki ondan daha çok içerikli ve daha yenilik içinde bir site oalcak Tüm site yöneticilerine modlara selamlar başarılar.Moda ihtiyac varsa yardımcı olurum sonuna kadar bi özel mesaj atın yeterli İyi günler herkese
.böyle bir site için çok teşekkür ederim.henüz çok yeni olduğum için ve bilmediğimden soruyorum.baba nın YALANCI BAHAR ve SEVDİM YETMEZMİ şarkılarıyla kendimden geçmiş hayatımın en güzel anılarını yaşamıştım.hele sevdim yetmezmide çalan gitar beni büyülemişti.yeni albümlerinde böyle şarkı istegimizi acaba babaya nasıl iletebiliriz.selamlar sevgiler
...yorum için teşekkür ederim de niye incitsin onu anlayamadım.müzisyen diliyle konuşursak ki bende müzisyenim.bu saydığım 2 şarkıda babanın albümlerinde çok özel yeri olan eserler.şöyleki 2 side uşak makamı .baba uşak makamında eser fazla seslendirmediği için özellikle SEVDİM YETMEZMİ çok özel kompozisyona ve forma sahip çok özel bir şarkıdır.ayrıca baba o şarkıya kadar albümlerinde BAGLAMA 4 TELLİ ELEKTRO BAGLAMA HİÇ KULLANMAMIŞTI.parça yayınlanıp çıktığında pek çok kişi ki buna müzisyenler de dahil sevdim yetmezmide çalanı GİTAR zannettiler.bende 4 telli baglama çaldığım için apayrı bir sempatim vardır ...SEVDİM YETMEZMİ AGLAMAM ONDAN VE YALANCI BAHAR...şarkılarına.dolayısıyla yeni albümlerindede bu tarz eser görme isteğim son derece dogru dur.bunun babayı incitmekle bir ilğisi olmadığı gibi hayranlık ve bilinçli istek dolayısıyla bilinçli fanatiklik noktasında doğru tespit olduguna inanıyorum...selamlar
...birde keşke yorumdan önce bir HOŞGELDİN deseydiniz.daha şık olmazmıydı.selamlar
...ilk yazımın heyecanından olsa gerek bende SEVDİM YETMEZMİ de çalan gitar demişim.bunun tartışmasını müzisyen arkadaşlarla çok yaptığımdan dilime ve aklıma gitar takılı kaldı sanırım.o ilk yazımda GİTAR değil 4TELLİ ELEKTRO BAĞLAMA olacaktır.düzeltir özür dilerim.selamlar
DOSTUM SORUNA ŞÖYLE CEVAP VEREYİM.SON KASETLER HER ZAMAN ÖNCEKİ KASETLERİNDEN FARKLIDIR.SANA YABANCI GELEBİLİR YADA ONLAR KADAR ÇARPICI GELMEYEBİLİR.BU HEP BÖYLEDİR ZAMAN.YENİ ALBÜMLER ÇIKTIKÇA BU ŞARKILAR SENİN POPÜLERLİĞİNE YENİ ALBÜMDEKİLER DE YABANCILIĞINA GELECEK.DEMEK İSTEDİĞİM BU ŞEKİLDE BİR KONUŞMAN ONU İNCİTİR DİYE DÜŞÜNÜYORUM.BİLMEM SENDE BANA KATILIYORMUSUN ŞİMDİ...
SEVGİLERİMLE...
BABAAAA BÜYÜKSÜNN!!!CENGİZ BABAYI HERKES DİNLEYEMEZ VALLA BİLLA AYRICALIKTIR BABAYI DİNLEMEK...BUNDAN SORA BURDAYIM GARDASLAR TRABZONDAN SELAMLAR...[/color][col[/color][/size]or=blue]
cencizci olmak her zaman bir ayrıcalıktır böyle sanatçı dünyaya az gelir
Alemin Krali Cengiz Baba......ben Avustralydan dinliyorum ve buyuk HAYRANINIM .. buyuksun cengiz baba....
bu siteye yeniyim araniza kabul ederseniz sevinirim
FARKIMIZ TARZIMIZ CENGIZ BABA BAS TACIMIZ
babaya herkes hasta olmayan yok seviyoruz o yasayan son efsane
yasayan efsane hep gonlumuzdesın ve oyle kalacaksın.cengız baba saygılar
arhaviliyim cengız baba her festıvalde senı en onden ızleyen hayranlarından bırıyım
cengız baba saygılar sana gönlumuz senınle....arkaboyı berepe 08