Cengiz Kurtoğlu Fan Sitesi

Tam Görünüm: HERKESİN OKUMASINI VE DÜŞÜNCELERİNİ BEKLİYORUM
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
[/color][/align][color=#FF4500]ilk öncelikle anlatılan herşey doğrudur......

adamın biri 2005 senesinde bingölde vatani görevini yerine getirmek için bingöle ustabirliğine gitmiştir.yoğun bir çatışmalar sonucuda olsa bingölde kendisinin teskesere zamanı gelmiştir,ve son günü tabur komutanı binbaşı koğuşa gelerek tüm teskereci arkadaşları toplayıp;
arkadaslar suandan itibaren askerlik süreceniz burda bitmiştir,sivil hayata gittinizde bir ay daha asker olacaksınız tabi bu sözüm izin kullanmayanlar için geçerlidir.kelimelerinin sonunda hakkınızı helal edin der ve gider komutan.neyse teskeresini alır ve asker ordan elazığ k.t.m (elazığ askeri toplanma merkezine gider ) sonrasında ailesinin yanına dönüp sevdiği insanla nişanlanmak için çok sabırsızlanır...
asker elazığda uçak biletim var die çıkısını alır ve hemen malatyaya gitmek için ktm den çıkar ve malatya otobüsüne biner ve otobüste daha dün helallik aldigi komutanının arabada son haber olarak duyduğu komutanı bingölde mayına basarak şehit olduğunu duyunca en arka koltukta sessizce ağlar çok üzülür çünkü çok sevdiği bir komutanıdır.
sonra uçağa biner ve hemen istanbula gelir ordan hemen ailesinin yanına gelir...ÇOK sevdiği kız arkadasıda istanbuldadır...
kız arkadası ve ailesi bu işi ciddi boyutlara taşımak için askerin ailesinin evine doğru yola çıkar ve izmitte otobana girerler aradan yarım saat geçtikten sonra biranda bir şey olur ve araba taklalar atmaya başlar ve askerin hem kız arkadası hemde ailesi oracıkta can verir.
PEKİ ASKERİN SON HALİ NE OLUR BURDA ???
sevdigi insanların öldügünü duyunca büyük bir şok geçirmiştir....kendini de öldürmüş olabilir...kimse böle birşey yasamak istemez allah kimsenin basına böle kötü bir acı yasatmasın....
Bence asker..bu acıyı fazla kaldıramaz...Belkide kendinide öldürür.
Çok üzüldümmmm öncelikle izmit benim mekanımd aolmuş olay :(:(:( askere ne mi olur bu saten sonra yaşasada yaşayan cesettir....gerisini allah bilir.. yorum yapamıycamm...
Referans Adresler