Cengiz Kurtoğlu Fan Sitesi

Tam Görünüm: Nefretttttttt EDİYORUM...ÇOK YAKIŞIKLILARDAN
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
Evet kardeşlerim ben yakışıklardan nefret ediyorum.Çünkü bütün kızlar onların peşine giidyo.Halbu ki hiç biride bilmiyo kızların ; Yakışıklı adamlar çapkın olur.Ölümüne sevmez.Şimdi bu düşmanlık nerden başladı..
Dün düğüne gittim zorla;ben düğün sevmem.Orda çok güzel bir kız 19 yaşlarında .Anneme sordum kim diye.
-uzaktan akrabağmızmış.öğrendim.Annemle onun annesi iyi anlaşıyormuş.bizde tanıştık bir müddet kıza baktım.Adeta aşk olurcasına ama bir yandanda Allaha dua ediyordum.
-Allahım hakkımda hayırlı değilse beni umuda kaptırma diye..Kız kalktı tuvalete gitti.15 20 dk gelmedi bende sıkıldım dışarıyaçıktım.Babam kolumdan tutu.nereye dedi.
-Burdayım geliyorum dedim.Bizim arabanın yanına geldim Cengiz KURTOĞLUNDAN Gittin gideliyi dinliyordum.kız birden yanıma geldi onların arabasıda yan taraftaydı.Bagajı açmaya uğraşıyordu açamadı.
-Yardım ediyim dedim.Bagajı açtım.çantasını koydu..
Ben utangaç olduğumdan ilerideki banka oturdum oda yanıma oturdu.
-Tanıştık konuştuk,muhabbet samimileşti..Artık aşık olmuştum...Bir ara sordum
-Yakışıklımıyım diye.Biraz şişmnsın ama yakışıklısın dedi.Artık tam havamdaydım yüzüm gülüyordu.Nasıl olduysa.Bana
-İsmail yk nın konserine gittinmi dedi.Bende
-Benm onu sevmem.deyince ayağı kalktı.Neden dedi
-Obenim tarzım değil,yakışıklı tüm kızlar onun peşinde dedim.Aslında kıskanıyorum dedim.Kızdı.
-Sen ne seversin peki dedi.
-Ben damar parça severim. dedim
-Hah,birde genç olacaksın onları babam bile dinlemiyo dedi.Zoruma gitmişti.Bir arkadaşım geldi oda çok yakışıklıydı.oda sohbete daldı.Ama artık ben aralarında yoktum.Sadece 2 si konuşuyordu moralim bozuldu oradan kalktımYokluğumu bile farketmediler.Bu günden itibaren.Tüm yakışıklılar düşmnım oldu.
-İSMAİL YK
-TAN
-SERDAR ORTAÇ
-KUTSİ
-TEOMAN
-TARKAN
kısaca benden kat kat yakışıklı olanlar.....Bu düşmanlık yüzünden 3 arkadaşlımla bağlarımı kopardım...
YAŞADIĞIMIZ ÇAĞ:PARANIN,ARABANIN ,KARİZMANIN OLDUĞU BİR ÇAĞ...VE KIZLAR BU TİPLERDEN HOŞLANIR YANİ DIŞ DURUMLA
BU ÇARDA İÇ GÜZELLİK ÖNEMLİ DEĞİL...DIŞIN GÜZEL OLSUNDA...
AMA HİÇ BİR ZAMAN İÇ GÜZELLİĞİNİZİ KAYBETMEYİN
yüreğine sağlık be abimm.şu ana kadar bu sitede okuduğum konuların en kralı..helal olsun sana yerden göğe kadar haklısınn...sölediklerine..selametleee..
ÖNEMLİ OLAN İÇ GÜZELLİK DIŞ GÜZELLİK DEİLDİR AYRICA BÜTÜN KIZLAR DİYOSUN GENELLEME YAPMA İSTERSEN HER KIZ BİR DEİLDİR... SENİN TANIDIGIN KIZLAR ÖLE BENCE..ÖNEMLİ OLAN ADAM GİBİ SEVMESİ,ADAM GİBİ ADAM OLMASI BENCE....SAYDIGIN SANATÇILAR ÇOKTA YAKIŞIKLI DEİL YANİ wohow wohow
SENDE GERÇEKTEN SENİ OLDUGU GİBİ SEVEN BİRİNİ BULURSUN...NEFRET ETMENE GEREK YOK BOŞVER
KARDEŞ BİR SÖZ VARDIR..ADIVAR KENDİ YOK AŞKA İNANMA O BOŞ SÖZLERE KANMA BİRLEYLA BİR MECNUN YAŞIYOR SANMA İNANIP SÖZÜNE SEVME ARKADAŞ.ŞİMDİKİ KIZLAR ROCK.VEYA YABANCI DİNLERLER.ONLAR BU ŞARKILARDAN ANLAMAZLAR..
evet kardeş katiliyom sana türkmewn beyi bende nefret ediyom manita o yüzden bıraktı iyiliğimizi su istimal etti
Eywallah kardeşlerim...Sizde olmsanız ben ne yapacam bilmiyom...
CENGİZ KOLİKK:SAOL KARDEŞİM..işin ras gele..
CENGİZCİ GİZEMLİ KIZ:İnşallah dediğin gibidir...Ben yanılıyorumdur...
MÜZİK:BOŞ VER baba aşk olsa biz bilirdik.inanmamak en doğru bence ama gel görki er yada geç gene kapılacan bu aşk fırtınasına belki kurtulun belkide savrulup giden............
HEPİNİZ İÇİN SAOLUN.......................
isterseniz kızlar için anlamzlar demeyin genelleme yapmayın herkes aynı deildir
Bakalım zaman ne gösterecek...ama unutmayin ki...
AŞK;BİR FIRTINADIR.HERKESİ ALIR GÖTÜRÜR.KİMİNİ KAYALAR VURUR ÖLDÜRÜR.KİMİNİ YANINA GÖNDERİR.KİMİNİ HİÇ RAHAT BIRAKMAZ.AMA KİMİSİNDE DOSLUKTAN ÇIKARMAZ...
ahhh be kardeşiimm ahhh bu aşk denilen şey elimde olsaydı değil sevmek adını bile duymak istemezdimm..
yok be ustaaaa.
Elimizde değil...eninde sonunda bulacan...
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler