Cengiz Kurtoğlu Fan Sitesi

Tam Versiyon: Sohßet ßöLümü
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyon'a bakınız.
ÖnceLikLe Herkese seLamLar .. ArkadaşLar ßu GüzeL mekandaki en Göze ßatan eksik ßence sohßet KısmıdıR. ÜyeLerin ßirßiri iLe tam anLamı iLe muhaßßet edeßiLecekLeri ßiR sohßet aLanımız yok. Konuyu ßuRaya açmamın ßiR nedenide üye aRkadaşLarımızın da fikiRLeRini aLaßiLmektiR..

ßu GüzeL siteye IRC sunucumuzda ßüyük memnuniyetLe yeR wermek ve daha GüzeL ßiR sohßet aLanı oLuştuRmaktan Keyif DuyaRım..

Site YöneticiLeRine duyuRuLuR ..
kardeş bayramdan sonra adminler heleder şusanda hepsı tatilde
SİTEDE ZATEN SOHBET PANELİ VAR ONUN DISINDA RADYO VAR ORADA DA SOHBET EDİLİYOR.....BENCE GEREK YOK..... YİNEDE TABİ SON SÖZ SİTE YÖNETİCİLERİNE KALMIS...
merhaba h.g ve..aselam öncelikle tşk ederim ama bende katılıyorum sohbet panelimiz var radyoda var bencede gerek yok ama yunusa sormak gerekir ? eleştiriye açık bir sitedir burası dikkate alıncaktırr...
Eyw.. eLeştri oLarak aLmayın , ßir öneRidiR ßu .. ELimizde ßöyLe ßiR imkan waR , kuLLanmak isteRsek kuLLanaßiLiRiz .. kuLLanmazsak Canımız saoLsun .
Arkadaşların da söylediği gibi sitemizde sohbet bölümü mevcut ayrıca isteyenler radyoda da sohbet edebilir. Yine de önerin için sağol...
bende arkadaslara katılıyorum sohbet paneli var gerek yokkkkkkk ama son söz yöneticilerin Smile
slm ben tugba trabzondan sıtenız cok guzel olmus elllerınıze yuregınıze saglık ben yasyan efsanemı cok sevıyorum o bıtane ya ama gecen hersey dahılde agladı cok uzulduk bunu bılsın onun goz yaslarına kıyamayız her ne olursa olsun oda ınsnadır uzmeyelım onu arkadaslar ıyı sohbetler sıze ellerınden operım cengız babam
Merhaba.. Burada olmaktan mutluyum...Bulmak bira or oldu ama neyse... Üyeelrin topluca sohbet edebileceği bir platform var.. neresi mi ; Ziyaretciler linkleri goremez. Linkleri gorebilmek icin lutfen buraya tiklayarak uye olunuz. ;)
Referans URL